ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘ. Π.Α. ΖΟΥΡΛΑ M.D.

Δειτε εδω την πρωτοτυπη επιστολη σε Pdf

Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 1996

Πρός κάθε ενδιαφερόμενο

Με μεγάλη μου χαρά γράφω αυτή τη συστατική επιστολή για τον Δρ. Χαρίλαο ΜΑντούβαλο, M.D., ο οποίος αιτείται την κατοχή θέσης Καθηγητή στο ίδρυμα σας.  Γνωρίζω τον Δρ. Μαντούβαλο για περίπου 25 έτη, από όταν ήταν νεαρός φοιτητής στην Ιατρική Σχολή.  Ήταν ένας σκληρά εργαζόμενος νέος γιατρός και γι΄ αυτό σύντομα το όνομά του έγινε γνωστό στην ιατρική κοινότητα.  Αυτό που τράβηξε την προσοχή μου ήταν ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο προσέγγιζε όποιο αντικείμενο με το οποίο ασχολούταν.  Καθώς τα χρόνια περνούσαν, ένιωθα ικανοποίηση να τον βλέπω να εξελίσσεται σε ένα αφοσιωμένο γιατρό με βαθύ επιστημονικό υπόβαθρο, ειδικά στο χώρο της αναπαραγωγικής ανοσολογίας σε σημείο όπου έγινε γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους κλινικούς ανοσολόγους στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των ετών, ο Δρ. Μαντούβαλος ανέπτυξε μια μοναδική ικανότητα στη διδασκαλία, κάτι που τον έκανε περιζήτητο σε όλη τη χώρα για την παράδοση διαλέξεων σχετικά με την Ανοσολογία της Αναπαραγωγής.  Η ικανότητα του στις διαλέξεις και ο χρόνος και ο κόπος που αφιερώνει, τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού.  Προσωπικά έχω παραβρεθεί σε αρκετές διαλέξεις του και πιστεύω ακράδαντα ότι ο Δρ. Μαντούβαλος κατέχει όλο το απαραίτητο δυναμικό ώστε να βελτιώσει περαιτέρω την κατανόησή μας για το πολύπλοκο θέμα που ονομάζεται Αναπαραγωγική Ανοσολογία.  Η ενασχόλησή του με γυναίκες που βιώνουν αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, ανοσολογικής αιτιολογίας, έχει δημιουργήσει μια νέα εποχή στη χώρα μας.  Αυτό συνεπικουρεί στην αποδοχή του από την ιατρική κοινότητα.  Ο Δρ. Μαντούβαλος συμπληρώνει τον κύκλο του ως επιτυχημένου κλινικού ιατρού και επιστήμονα με το να είναι ένας ικανότατος χειρουργός σε οποιαδήποτε επέμβαση εκτελεί, κοιλιακή ή κολπική.

Οι κοινωνικές πτυχές της ζωής του περιλαμβάνουν την ενασχόλησή του με τις κοινωτικές υποθέσεις καθώς είναι ένας παθιασμένος άνδρας με βαθιά συναισθήματα για τους συμπολίτες του.  Ο Δρ. Μαντούβαλος προσφέρει απλόχερα βοήθεια πρός όλους.  Η ευχάριστη προσωπικότητά του προσθέτει μια μοναδική πινελιά στα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Πιστεύω βαθιά ότι ο Δρ. Χαρίλαος Μαντούβαλος αξίζει ισχυρής θεώρησης για τη θέση Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο σας, καθώς είμαι παραπάνω από βέβαιος ότι θα είναι μια σπουδαία προσθήκη στο ίδρυμά σας.  Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Επιτροπή Προαγωγών και Διορισμών.

Ειλικρινά δικός σας

Π.Α. Ζούρλας M.D.

Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας

Διευθυντής 2η κλινική Μαιευτικής – Γυναικολογίας

Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

 

pist-29-smSlide thumbnail
pist-1-smSlide thumbnail
pist-13-sm
pist-813-smSlide thumbnail
pist-5-smSlide thumbnail
pist-9-smSlide thumbnail
pist-11-smSlide thumbnail
pist-16-smSlide thumbnail
pist-46-smSlide thumbnail
pist-antonop-smSlide thumbnail

Comments are closed.