ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘ. Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ M.D.

Δειτε εδω την πρωτοτυπη επιστολη σε Pdf

Αθήνα, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 1996

Πρός κάθε ενδιαφερόμενο

Re: Αναπληρωτής Καθηγητής ΧΑΡΙΛΑΟΣ Π. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ, M.D., Ph.D.

 

Είχα την μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση αν γράψω αυτή τη συστατική επιστολή για τον Δρ. Χαρίλαο Μαντούβαλο, ο οποίος κρίνεται για τον διορισμό του ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιό σας.

Τον γνωρίζω τα τελευταία δεκαπέντε έτη και τυγχάνει να έχει μια μεγάλη συνεισφορά στο πεδίο της Αναπαραγωγικής Ανοσολογίας στην Ελλάδα.  Είχε μια εξαίρετη εκπαίδευση ως ειδικευόμενος στο τμήμα Μαιευτικής – Γυναικολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά.

Ο ΔΡ. Χαρίλαος Μαντούβαλος επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον στις επιστημονικές συναντήσεις σε όλο τον κόσμο με ειδικό ενδιαφέρον το πεδίο της ανθρώπινης βιολογίας, στο οποίο συμμετέχει με αναρτήσεις και ανακοινώσεις.

Έχω διαπιστώσει ότι είναι ένας πολύ ενημερωμένος επιστήμονας, με φαντασία και με νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες και σπουδαία αφοσίωση και ενθουσιασμό για τη δουλειά του.  Έχει κερδίσει τον πλήρη σεβασμό μου και θαυμασμό και κατά τη γνώμη μου είναι ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει από τους συναδέλφους του.

Γράφω αυτή τη συστατική επιστολή με όλη μου την καρδιά και με βαθιά πεποίθηση ότι όποια απόφαση και να δοθεί για τον Δρ. Χαρίλαο Μαντούβαλο, να είστε σίγουροι ότι θα του αξίζει.  Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είχε μια παρόμοια ακαδημαϊκή θέση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.  Πιστεύω ακράδαντα ότι Δρ.  Μαντούβαλος θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο Πανεπιστήμιό σας.

 

Με εκτίμηση

Καθηγητής Νίκος Παπανικολάου M.D.

Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας

Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

 

pist-29-smSlide thumbnail
pist-1-smSlide thumbnail
pist-13-sm
pist-813-smSlide thumbnail
pist-5-smSlide thumbnail
pist-9-smSlide thumbnail
pist-11-smSlide thumbnail
pist-16-smSlide thumbnail
pist-46-smSlide thumbnail
pist-antonop-smSlide thumbnail

Comments are closed.