ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘ. Δ. ΒΑΡΩΝΟΥ, M.D.

Δειτε εδω την πρωτοτυπη επιστολη σε Pdf

Αθήνα, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 1996

Πρός κάθε ενδιαφερόμενο

Με μεγάλη ευχαρίστηση γράφω αυτή την επιστολή εκ μέρους του Χαρίλαου Μαντούβαλου M.D., ο οποίος κρίνεται για την τοποθέτηση του ως Αναπληρωτή Καθηγητή στη Σχολή σας.  Γνωρίζω τον Χάρη τα τελευταία 15 χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου γνώρισα πολύ καλά τόσο τη δουλειά του, όσο και τον ίδιο σαν άνθρωπο.

Είναι περιττό να πω, ότι ο Δρ. Χάρης Μαντούβαλος είναι ένα από τα φωτεινά άστρα του χώρου.  Μετά από την αποφοίτηση του από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, έκανε μέρος της ειδικότητας του στην μαιευτική – γυναικολογική κλινική στο Medizinische Unierstats – Klinik στο Αμβούργο, στη Γερμανία.  Στη συνέχεια πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου επεδίωξε Υποτροφία στην Ανοσολογία.  από νωρίς στην καριέρα του, επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στην επιστημονική έρευνα όπως είναι καταγεγραμμένο σε αρκετά abstracts και δημοσιεύσεις, μετά την αποφοίτηση του από την Ιατρική Σχολή.

Ο Δρ. Χάρης Μαντούβαλος είναι ισχυρά δεσμευμένος με την ιατρική του καριέρα, η οποία περιλαμβάνει ένα σημαντικό τμήμα κλινικής έρευνας και διδασκαλίας μαζί με το θεραπευτικό έργο για ένα μεγάλο αριθμό ασθενών που υποφέρουν από καθέξιν αποβολές.  Πιστεύω ότι ο Χάρης θα ήθελε να συνεχίσει τη ερευνητική του καριέρα με το να συνεργαστεί με το ίδρυμα σας και ταυτόχρονα να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Καθηγητή Alan Beer.  Ο Δρ.  Μαντούβαλος κατέχει την ικανότητα και την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να συνεισφέρει σημαντικά στη διαλεύκανση του ρόλου των ανοσολογικών παραγόντων στην παθογένεση της αποτυχίας εμφύτευση του εμβρύου και της πρώιμης απώλειας της εγκυμοσύνης.

Από όλες τις συναντήσεις μου με τον Δρ. Χάρη Μαντούβαλο, έχω συμπεράνει ότι δεν είναι απλά εκπληκτικός στη δουλειά του αλλά και ευχάριστος, ευφυής, ηθικός και με καλή αίσθηση του χιούμορ.  Συνεργάζεται άψογα με τους συναδέλφους ιατρούς και επιστήμονες και είναι αρεστός και αποδεκτός από όλους.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Δρ. Χάρης Μαντούβαλος θα είναι κάτι πολύ θετικό για την Ακαδημαϊκή Σχολή σας και του αξίζει πλήρης υποστήριξη και ενθάρρυνση σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, ώστε να αναδειχθεί το πλήρες δυναμικό του.  Είναι ήδη Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως μικρή αναγνώριση της συνεισφοράς του στην Ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία.  Εάν χρειαστείτε περαιτέρω πληροφορίες, ενημερώστε με.

Ειλικρινώς

Δ. Δ. Βαρώνος, M.D.

Καθηγητής Φαρμακολογίας

 

pist-29-smSlide thumbnail
pist-1-smSlide thumbnail
pist-13-sm
pist-813-smSlide thumbnail
pist-5-smSlide thumbnail
pist-9-smSlide thumbnail
pist-11-smSlide thumbnail
pist-16-smSlide thumbnail
pist-46-smSlide thumbnail
pist-antonop-smSlide thumbnail

Comments are closed.