ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Μήπως, έχετε Ανοσία;

Διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω

«Μήπως, έχετε Ανοσία (διαταραχή της λειτουργίας του Ανοσολογικού Συστήματος σας) πρός το Έμβρυο σας; (και γενικότερα προς την Εγκυμοσύνη σας;)».
Δηλαδή!!!…
«Μήπως, έχετε μια αυτο – καταστροφική συμπεριφορά του Ανοσολογικού Συστήματος σας πρός το έμβρυο σας; Χωρίς φυσικά να είστε εμφανώς ασθενής;

ΕΡΜΗΝΕΙΑ του όρου «Ανοσία»:
Ο οργανισμός του ανθρώπου αναπτύσσει μηχανισμούς «Αυτοπροστασίας» εναντίον κάποιου εξωτερικού βλαπτικού παράγοντα (ή κάποιου παράγοντα εξωτερικού ή εσωτερικού που τον παρερμηνεύει ώς «βλαπτικό») που θα διαταράξει την συντονισμένη λειτουργία του, δημιουργώντας εξειδικευμένα κύτταρα και κυτταρικά προϊόντα (π.χ. αντισώματα, κυτταροκίνες, κ.α.), ώστε να τον εξουδετερώσει και να μην υποστεί τις συνέπειες του.
Η ικανότητα αυτή του Ανοσολογικού Συστήματος καλείται «Ανοσία«.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
Γεγονός είναι ότι, όλη την ημέρα το σώμα του ανθρώπου είναι κάτω από την «επίθεση» αφανών τοξινών και μολύνσεων από μικρόβια.
Το Ανοσολογικό Σύστημα «παλεύει» σκληρά για να αντιμετωπίσει αυτούς τους «εισβολείς» (και άλλους πολλούς) με τον «στρατό» του, που αποτελείται από τα κύτταρα του Ανοσοποιητικού Συστήματος και από ένα «οπλοστάσιο» από χημικές ουσίες (κυτταροκίνες, αντισώματα, κ.α. μόρια).
Οι ουσίες (οι «εισβολείς») που είναι ικανές να ενεργοποιήσουν τις αντιδράσεις του Ανοσοποιητικού Συστήματος, ονομάζονται «Αντιγόνα«.
Όμως!!!…
Και τα κύτταρα του ανθρωπίνου σώματος περιέχουν επίσης «Αντιγόνα».
Κατά συνέπεια!!!…
Το Ανοσοποιητικό Σύστημα θα πρέπει να «ξέρει» ή θα πρέπει να «μάθει» να αναγνωρίζει ποιά «Αντιγόνα» είναι ξένα πρός τον οργανισμό ενός ατόμου ή / και επικίνδυνα και ποιά δεν είναι (ούτε ξένα, ούτε επικίνδυνα).
Φυσιολογικά!!!…
Κύτταρα και γενικά «μόρια» που περιέχουν ξένα, πρός το σώμα ενός συγκεκριμένου ανθρώπου, «Αντιγόνα» θεωρούνται «απειλή» γι΄ αυτόν τον άνθρωπο και μπορούν να προκαλέσουν την έκλυση καταστροφικών αντιδράσεων από μέρους του «Ανοσολογικού συστήματος», του συγκεκριμένου ανθρώπου, εναντίον τους.
Στην περίπτωση της κύησης το «Δυστύχημα» είναι, ότι!!!…
Μερικές φορές τα «Αντιγόνα» των εμβρυϊκών κυττάρων μπορεί να καταταγούν στα «ξένα» και «καταστροφικά» αντιγόνα και να προκαλέσουν την έκλυση αντιδράσεων ή αντιδραστικών ουσιών του Ανοσολογικού Συστήματος της μητέρας εναντίον των εμβρυϊκών κυττάρων.
Εάν, έτσι!!!…
αντιμετωπιστεί το έμβρυο από μέρους του Ανοσολογικού Συστήματος της μητέρας…
Τότε!!!…
Μια «Τροποποίηση» της ανοσολογικής συμπεριφοράς της υποψήφιας μητέρας προς το έμβρυό της, πρέπει να είναι ο βασικός θεραπευτικός χειρισμός, για να προσδοκάται μια μελλοντική επιτυχημένη κύηση.
Σήμερα!!!…
Έχουμε θεσμοθετήσει πέντε τύπους ή κατηγορίες αντιδράσεων του Ανοσολογικού Συστήματος που όταν δεν λειτουργούν σωστά προκαλούν «Αναπαραγωγική Αποτυχία» στα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα μωρό με φυσικό τρόπο ή μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Αυτές οι «πέντε κατηγορίες αντιδράσεων» δεν εντοπίζονται εύκολα (απαιτούν εξειδικευμένο εργαστηριακό έλεγχο) και συνήθως δεν λειτουργούν μεμονωμένα, αλλά διασυνδέονται μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο που διαιωνίζουν τον «φαύλο κύκλο» της Αυτοανοσίας και της Αναπαραγωγικής Αποτυχίας.
Τελικά!!!…
Δημιουργείται μια «κλιμάκωση Αντιδράσεων» (ένας «καταρράκτης») εκ των οποίων (αντιδράσεων) παράγονται αντισώματα και άλλα εχθρικά μόρια, τα οποία μειώνουν περαιτέρω τις πιθανότητες «Αυτόματης» (χωρίς ιατρική εξειδικευμένη παρέμβαση) επιτυχούς σύλληψης και γέννησης ενός υγιούς μωρού.
Με τα σημερινά δεδομένα!!!…
Διαγνωστικά και Θεραπευτικά!!! …
Εάν διαπιστωθεί ότι το σώμα της υποψήφιας μητέρας δεν είναι «φιλικό για το μωρό της», είμαστε, πλέον, σε θέση να ξεπεράσουμε αυτό το ακανθώδες πρόβλημα.
Άρα!!!…
Αν είστε ζευγάρι με:
• Προβλήματα γονιμότητας
• Αποτυχίες στις προσπάθειες σύλληψης με εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF)
• Καθ’ έξιν Αποβολές (Επαναλαμβανόμενες Αποβολές Αγνώστου Αιτιολογίας)

Επισκεφθείτε αυτές τις σελίδες:
• Και θα βρείτε μια εφικτή λύση στο πρόβλημά σας.
• Επιπλέον, θα ανακαλύψετε ότι δεν είστε το μοναδικό ζευγάρι στον κόσμο που έχει τέτοια προβλήματα.

Πολλά ζευγάρια σαν εσάς είναι σήμερα επιτυχημένοι γονείς με τη βοήθεια της Σύγχρονης Ιατρικής Επιστήμης και πιο συγκεκριμένα με την βοήθεια της Αναπαραγωγικής Ανοσολογίας, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχή επίλυση των πιο πάνω προβλημάτων.

 

Αγαπητή αναγνώστρια και αναγνώστη,

μέσα από τις σελίδες που ακολουθούν, θα γνωρίσετε ένα σπουδαίο και συγχρόνως εκπληκτικό φαινόμενο που εμπλέκεται (θετικά αυτό) σε όλα τα στάδια της «Αναπαραγωγικής Διαδικασίας», αλλά και στη Διάρκεια της Κύησης.
Το φαινόμενο αυτό καλείται «Ενεργός Ανοχή».
Αυτή η «Ανοχή» συνιστά ένα μηχανισμό του Ανοσολογικού Συστήματος, (διαφορετικό της «Ανοσίας»), πρώτα να «Αναγνωρίζει», και στη συνέχεια να «Αγνοεί» την παρουσία ενός μορίου, ή κυττάρου, ή ιστού, ή οργάνου που «Εισβάλλει» στο σώμα ενός οργανισμού.
Στην περίπτωση της «Αναπαραγωγής»!!!…
Ο «ξένος εισβολέας», δεν είναι παρά το αυξανόμενο έμβρυο μέσα στη μήτρα της μητέρας του.
Θεωρείται δε το έμβρυο σαν «ξένος εισβολέας» διότι, τα μισά του μόρια που είναι πατρικής προέλευσης (συνήθως) είναι ξένα προς την μητέρα του και για να εξελιχθεί «σωστά» μια κύηση η υποψήφια μητέρα του πρέπει να το αντιμετωπίσει με «Ανοχή» και όχι με «Ανοσία».
Εάν δε για κάποιο ή κάποιους λόγους η υποψήφια μητέρα δεν το επιτυγχάνει…

Τότε!!
Ο θεράπων ιατρός, αφού πρώτα το διαπιστώσει, θα πρέπει να δημιουργήσει θεραπευτικά την απαιτούμενη «Ανοσολογική Ανοχή», για να επιτευχθεί αρχικά και να εξελιχθεί στην συνέχεια μια επιτυχής κύηση.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ «ΑΞΙΩΜΑ» ότι η «Ιατρική Επιστήμη»:
• Δεν είναι μόνο «Λογική»!!!
• Είναι Γνώσεις…
– με Λογική σειρά
– Ιεράρχηση
– και Κριτική Τοποθέτηση

Κάνε αυτό που θες… τώρα!
Η στιγμή που είσαι έτοιμη να τα «παρατήσεις» όλα…
Ίσως είναι η στιγμή, που συμβαίνουν τα «θαύματα»!!!
Καμιά φορά το αργότερα γίνεται … ποτέ!

Προσπαθήστε ξανά με αισιοδοξία!!!
Όλα μπορούν να επιτευχθούν…
Όταν αξιοποιείται την γνώση και την σωστή εμπειρία!