ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ» ΚΑΙ Η «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ» ΤΟΥ

Ο καθ. Χάρης Μαντούβαλος  περισσότερο από 30 χρόνια έχει θεραπεύσει ασθενείς με όλες τις επιπλοκές που σχετίζονται με την «Ανεξήγητη Υπογονιμότητα», τις «Καθ΄ Έξιν Αποβολές» και τις «Αποτυχίες στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση» και έχει αποκτήσει μια απέραντη γνώση επί του αντικειμένου της «Αναπαραγωγικής Ανοσολογίας».

Συγχρόνως, διαθέτει και ένα πηγαίο πάθος συμπαράστασης πρός τους συνανθρώπους του που βιώνουν τον πόνο και την απογοήτευση που σχετίζονται με «Επαναλαμβανόμενες Αποτυχίες» στην προσπάθεια να γίνουν γονείς.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, καταθέτουν ότι το «Έναυσμα» για την δημιουργία ενός πρότυπου «Κέντρου» που συνδυάζει ένα σύγχρονο ερευνητικό εργαστήριο με ένα κλινικό ιατρείο και συγχρόνως έχει την δυνατότητα παροχής υπηρεσιών Υψηλής Τεχνολογίας και Τεχνογνωσίας ήταν και είναι «η αγάπη του για την μητρότητα«.

Για τους πιο πάνω λόγους έχει αναγνωρισθεί ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς, στην χώρα του και στις ΗΠΑ, στον τομέα της «Ανοσολογίας της Αναπαραγωγής».

Έχει επιτύχει να γίνουν γονείς χιλιάδες ζευγάρια που πάσχουν από «Ανεξήγητη Υπογονιμότητα», «Καθ΄ έξιν  Αποβολές» και «Αποτυχίες στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση» και έχει κρατήσει σταθερά υψηλό το ποσοστό επιτυχίας, παρά την πολυπλοκότητα αυτών των περιστατικών.

Έτσι, στην πραγματικότητα, ο Δρ. Χάρης Μαντούβαλος έχει αποκτήσει απαράμιλλη εμπειρία διαχείρισης των «θεμάτων» που ταλαιπωρούν, βασανίζουν και εξουθενώνουν τα ζευγάρια που θέλουν να γίνουν γονείς.

Οι Συνεργάτες από τους οποίους πλαισιώνεται ο Δρ. Χάρης Μαντούβαλος είναι και αυτοί εξειδικευμένοι επιστήμονες με βαθειά γνώση του αντικειμένου και άλλοι μεν έχουν μακροχρόνια εμπειρία χειρισμού τέτοιων περιστατικών, άλλοι δε έχουν ξεχωριστές τεχνικές ικανότητες, ώστε να μπορούν να χειρίζονται δύσκολες διαγνωστικές Ανοσολογικές Εξετάσεις και άλλες, ώστε ο έλεγχος (του τυχόν προβλήματος) να είναι λεπτομερής και κατά βάθος.

Αυτά είναι και τα στοιχεία που διατηρούν την συνοχή των μελών της Ομάδας του «Κέντρου», μεταξύ τους.

Όταν καλείται το γραφείο του Δρ. χάρη Μαντούβαλου πιθανόν να μιλήσετε με κάποιον πεπειραμένο συνεργάτη του, αλλά ο ίδιος χειρίζεται την υπόθεση σας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στόχος και σκοπός της ζωής του Δρ. Χάρη Μαντούβαλου είναι να προσπαθεί για μια περαιτέρω βελτίωση και για μια «προσωποποιημένη» (ειδικά «στοχευμένη») προσέγγιση του προβλήματος ή των προβλημάτων, που αφορά την «διάγνωση» και την «θεραπεία» του κάθε ζευγαριού ατομικά.

Σήμερα!!!…

Ο Δρ. Χάρης Μαντούβαλος για να βοηθήσει να εντοπισθεί η «Ακριβής Διάγνωση» και να εφαρμόσει την «Στοχευμένη Θεραπεία» έχει περάσει στην «Επόμενη Γενεά» των διαγνωστικών και θεραπευτικών καινοτόμων προσεγγίσεων (στην Αναπαραγωγική Ανοσολογία) και χειρίζεται θέματα γονιμότητας για τα οποία οι περισσότεροι γιατροί δεν έχουν ακόμη εκπαιδευτεί σχετικά.

Ο καθηγητής Χάρης Μαντούβαλος αγωνίζεται εναντίον της «Υπογονιμότητας / Στειρότητας» γιατί πιστεύει αφενός ότι ο χρόνος που το ζευγάρι «ψάχνει για απαντήσεις» είναι ο πιο αγχωτικός της ζωής τους και αφετέρου υποστηρίζει κάθετα «για κάθε γυναίκα» (ανεξαρτήτου ηλικίας) το «Δικαίωμα της Εγκυμοσύνης» και κατ΄ ακολουθία να «Γίνει Μητέρα».

Γι΄ αυτό!!!…

Και είναι πάντα «Παρών» να βοηθήσει να δοθούν «Σωστές Απαντήσεις, Υψηλού Γνωστικού Επιπέδου» και να συστήσει την κατάλληλη «στοχευμένη θεραπεία» κατά περίπτωση και όχι οι απαντήσεις του να είναι «Γενικές και Αόριστες».

Με γνώμονα και οδηγό τα παραπάνω το «Κέντρο Αναπαραγωγικής Ανοσολογίας» προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις «από τις πιο απλές μέχρι τις πιο περίπλοκες, Ανοσολογικές και Άλλες», υψηλής ποιότητας, προδιαγραφών και στόχων (που μόνον στην Διεθνή Βιβλιογραφία αναφέρονται) και οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν πουθενά αλλού στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στα περισσότερα Κέντρα του Εξωτερικού.

Πιστεύουμε ότι έχουμε μοναδικά προσόντα θεωρητικά και πρακτικά (εφαρμοσμένες τεχνικές ελέγχου και θεραπείας) για να βοηθήσουμε στην «Επιτυχή Εκκίνηση και Ολοκλήρωση μιας Εγκυμοσύνης».

Αυτή την «Εμπειρία και Τέχνη» είναι που μπορείτε να εμπιστεύεστε (όρα βιογραφικό).

Επιπλέον, όλη η «Επιστημονική και Επικουρική Ομάδα του Κέντρου» χαρακτηρίζεται, από:

  • Πειθαρχία στη σκέψη
  • Καλή Επικοινωνία με τους ασθενείς
  • Συμπόνια για τους ασθενείς
  • Διεισδυτικότητα στα θέματα των ασθενών με «ανθρώπινη» προσέγγιση
  • Μηδενική Ανοχή στην Ανειλικρίνεια και την Ασυνέπεια
  • Πίστη, ότι είναι σε συνεχή «αποστολή» για το τελειότερο και καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Έχουμε βοηθήσει, στα 35 χρόνια σκληρής δουλειάς, πολλά ζευγάρια από την χώρα μας και από τον υπόλοιπο κόσμο (Ευρώπη και ΗΠΑ) να επιτύχουν το όνειρό τους – να έχουν ένα μωρό.

Επικοινωνήστε μαζί μας!!!…

για ένα ραντεβού και μια διαβούλευση

που θα διαρκέσει πάνω από δύο ώρες.

 

Για επικύρωση του «λόγου του αληθές» των προαναφερομένων!!!…

Δημοσιεύουμε με υπερηφάνεια προσωπική επιστολή του Προέδρου του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου «Rosalind Franklin University of Medicine and Science / Chicago – USA» (του πλέον εξειδικευμένου Πανεπιστημιακού Κέντρου στην Ανοσολογία της Αναπαραγωγής) πρός τον Διευθυντή του «Κέντρου» μας καθηγητή Χάρη Μαντούβαλο (στις 16 Δεκεμβρίου 2013), με την οποία τον ευχαριστεί προσωπικά για την «Σκληρή Επιστημονική Δουλειά μας (της Επιστημονικής Ομάδας του «Κέντρου Αναπαραγωγικής Ανοσολογίας») του περασμένου χρόνου (που αφορούσε Νέες Ιδέες και αντίστοιχες Κλινικές Εφαρμογές τους) στο Τομέα της Ανοσολογίας της Αναπαραγωγής, καθ΄ όσον αυτή η υποστήριξή μας (με νέες ερευνητικές επιστημονικές μελέτες και τα συμπεράσματά τους) κάνει το Πανεπιστήμιο ένα μέρος όπου επικρατεί παραγωγικό περιβάλλον για την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας του αύριο… (δηλαδή των φοιτητών, των ειδικευομένων και ειδικευμένων ιατρών)»….

epistoli-rosalind-rranklin-university

[μερικές παράγραφοι του πρωτότυπου κειμένου, όπως και η πρωτότυπος υπογραφή του κ. Προέδρου του Πανεπιστημίου έχουν «Διαγραμμισθεί» για να διασφαλίσουν «προσωπικά δεδομένα»]

 

Να ληφθεί υπόψιν ότι σε αυτό το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της Αμερικής υπηρέτησαν και υπηρετούν τα λαμπρότερα μυαλά του Ιατρικού Κόσμου στον τομέα της «Ανοσολογίας της Αναπαραγωγής» και μοιράστηκαν μαζί μας τις ιδέες μας, τις ανακαλύψεις μας, την ερευνητική δουλειά μας και τις κλινικές (πρακτικές) εφαρμογές αυτών, που αφορούσαν αποκλειστικά την Επιστήμη της Αναπαραγωγικής Ανοσολογίας (ήτοι: την Στειρότητα, την Υπογονιμότητα, τις Αποβολές Εμβρύων, τις Αποτυχίες στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, την Πρώϊμο Ωοθηκική Ανεπάρκεια, τις Πολυκυστικές Ωοθήκες, την Ενδομητρίωση κ.α.)

Ως εκ τούτου, ο Δρ. Μαντούβαλος και όλοι ανεξαιρέτως οι Συνεργάτες του «Κέντρου», αισθάνονται τιμή για το διακύβευμα «Να έχουν αφιερωθεί στην Συνέχιση της Προώθησης της Έρευνας στο Τομέα της Αναπαραγωγικής Ανοσολογίας».

Επιπλέον!!!…

Αφενός, η συνεχής και άρρηκτη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Σικάγο

και Αφετέρου, η συνεχής επικοινωνία και επαφή με τους αντίστοιχους Ερευνητές του υπόλοιπου κόσμου (Καναδά, Αυστραλία, Ινδία, Ιαπωνία, κ.α.) μας δίνει το προνόμιο και το πλεονέκτημα να χρησιμοποιούμε πρώτοι (μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών) τις νέες διαγνωστικές και θεραπευτικές ανακαλύψεις στην Αναπαραγωγική Ανοσολογία, που προέρχονται από τους πιο έγκριτους εμπειρογνώμονες.

Τελικά!!!…

Η Φιλοσοφία του «Κέντρου» είναι ότι:

«Έχουμε δεσμευθεί

και είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι

να εφαρμόσουμε ότι πιο σύγχρονο διαγνωστικό και θεραπευτικό αναφέρεται στην Ιατρική Επιστήμη και Τέχνη

για να βοηθήσουμε να πετύχουν τον στόχο τους

τα άτεκνα ζευγάρια να αποκτήσουν ένα υγιές μωρό»

 

Και να εκπληρωθεί το «Όνειρο».